2012. november 6., kedd

Magyarok Albániában?

Blogstatisztikában feltűnt Albániai is már nem először, mint oldalmegjelenítő ország. Eddig azt gondoltam véletlen, de most már nem hiszem h abból a "nagy" országból többen félrekattintanak, vagy h a google az én kis blogomat rakná be találatnak, főleg ha vki nem is magyarul keresgél. Kezdek reménykedni h  Albániában is vannak magyarok. Mink mindig úgy mondtuk otthon, kicsi a nemzet, de mindenhol megtalálhatóak.
Kíváncsi vagyok. Próbáltam kutatni a neten, de eddig nem találtam semmi infót. Arról is elmélkedtem néha, míg volt Malév, miért volt hetente több járat is Tirana és Budapest között.

4 megjegyzés:

  1. Most olvastam ezt a posztodat, csak ma találtunk rá a blogodra. Igen, mi 2011 ősze óta Albániában élünk magyar házaspárként egy hétéves kisgyerekkel. Már a legutóbbi posztodra is írtunk, ha gondolod keress meg a janihaverja kukac gmail pont com emailcímen minket.

    VálaszTörlés
  2. Uzleti kapcsolatok kiepiteseben ugykodok Albaniaval, ezert mikor ezen sorokra akadtam az interneten, rogton irok es erdeklodom, hogy ismertek-e mas magyar kapcsolatokat Albaniaban?!

    Elore is koszonom segitsegeteket

    Szoke Ferenc
    Blackstairs Energy Plc Ireland
    General manager
    Eastern European representance

    VálaszTörlés
  3. Hat nem igazan ismerek magyarokat erre. Talan itt erdeklodhetnel http://alfa-kontakt.info/egyeb.html . Remelem tudtam vmit segiteni, sok sikert.
    Claudia

    VálaszTörlés
  4. Kérhetek egy elérhetőséget?

    VálaszTörlés