2013. július 23., kedd

Kreatív krétaiak

Az utóbbi időkben nagyon elterjedtek lettek Krétát reklámozó videók, mert nemcsak a szép helyeket, egy érzést szeretnének bemutatni, de ennél jóval többek. Kreatívak, mert mindig a maximumot adják. A rövidfilmeknek történetük van, viccesek, benne van minden, ami kell.

A legújabb (2013) - See for yourself:
(Az egyik férfiszereplő próbálja eladni az ötletét filmrendezésre - 80 nap alatt a világ körül újabb változatát - ami végül is az öregembernek megtetszik, de azt mondja, h túl drága. Erre a fiatalabb előránt egy térképet, és megmutatja, h az egész filmet le lehet forgatni egy viszonylag kis szigeten, amit 4 óra alatt be lehet járni, és olyan, mintha körüljártuk volna a Földet.)




Szintén idei, Hihetetlen Kréta sorozat legjobbja - Vendéglátás. 
Elgondolkodtató és valós.



Vagy a tavalyi nagyon ütős videó - Nézd meg magad, érezd magad (tapasztald meg saját magad)!
Ez azért is volt nagyon reális, mert én is sok kirándulóval találkoztam, akik azt mondták, h félve jöttek, mert nem szerették volna elveszíteni a már lefoglalt utazást (pénzt). Félnek a sztrájkoktól, vagy ami még rosszabb, vannak akik azt hiszik h háborús helyzet van errefelé (komolyan írom, nem viccelődve vagy túlzással). Ennek oka a média, mint a filmben is, szegény kiránduló nem tudja, h a szemének higgyen e vagy az újságnak, tv-nek, rádiónak, ami mind azt mondja, h Görögország problémái kihatással vannak a vendéglátásra, az utcák tűzben, lángokban, az emberek erőszakosak,...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése